Retro® Stick, suiker,


Code
999899
Besteleenheid
1

€ 5,25 /doos à 250 stuks Excl. btw


Wordt verwacht
30-5-2019 (week 22)
Verwachte aantal
1

Presenteer je suikersticks professioneel in deze handige dispenserdoos met fraaie retro-uitstraling.

4 gram suiker per suikerstick


Onze verpakkingslijn Retro combineert de kwaliteit van vandaag met de traditionele en geliefde vormgeving van vroeger. Deze praktische suikersticks in retrostijl bevatten elk 4 gram suiker om een kopje koffie of thee verder mee op smaak te brengen. De suikerzakjes passen perfect bij de andere producten uit de Retro-lijn.

Decoratief dispenserdoosje


De suikersticks worden geleverd in een handig dispenserdoosje in retrostijl. Dit voorgevormde doosje is van de productie tot en met het afvalstadium volledig CO2-neutraal. Plaats een geopend doosje in je koffiehoek of op je toonbank en je bent zeker van een praktische, professionele en decoratieve presentatie die ook nog eens verantwoord is.

Suiker en melk


Je onderscheidt deze Retro-suikersticks heel gemakkelijk van de Retro-creamersticks: waar de zakjes koffiemelk crèmekleurig zijn, zijn de suikerzakjes juist donkerbruin. Bovendien staat op de suikersticks in meerdere talen duidelijk het woord ‘suiker’ geprint. Zo kan iedereen in één oogopslag zien dat er in deze sticks suiker zit.

Compleet Retro-assortiment


In de Retro-lijn vind je diverse stijlvolle kartonnen drinkbekers voor warme dranken, creamersticks, suikersticks en roerstaafjes van hout en kunststof in handige dispenserdoosjes, allemaal vormgegeven in dezelfde herkenbare en warme retrostijl. Haal de hele serie in huis voor een geslaagde en smaakvolle knipoog naar het verleden.Uitvoering
Code 999899
Merk Retro®
EAN 8714215153339
Variant Suiker
Uitvoering Dispenserdoos

Merk Retro®

Onze eigen verpakkingslijn Retro combineert op succesvolle wijze de vertrouwde en geliefde vormgeving van vroeger met de kwaliteit van vandaag. De authentieke verpakkingen vallen op door hun decoratieve en traditionele dessins en zijn een aanwinst voor elke koffiehoek die warmte, comfort en kwaliteit moet uitstralen.

Stijlvolle drinkbekers
Retro is een onderscheidende lijn van verpakkingsproducten voor warme dranken. Het assortiment bestaat uit een stijlvolle serie kartonnen drinkbekers voor koffie, thee, soep en andere warme dranken. De bekers dragen tot de verbeelding sprekende namen zoals Gusto (warm en traditioneel oranje-bruin), Fresco (decoratief frisgroen) en Classico (klassiek rood-groen, speciaal voor soep).

Dispenserdozen in retrostijl
Zowel de bijbehorende kunststof en houten roerstaafjes als de creamersticks en suikersticks zijn verpakt in praktische, in retrostijl vormgegeven dispenserdozen. Voor wie zijn warme koffie, thee of soep graag onderweg opdrinkt, zijn er handige bijpassende deksels verkrijgbaar. Haal de hele serie in huis voor een geslaagde en smaakvolle knipoog naar het verleden.

CO2-neutraal
Alle producten binnen het Retro-concept zijn CO2-neutraal: vanaf de productie tot en met het stadium waarin de producten worden weggegooid is de uitstoot van CO2 volledig geneutraliseerd. Een aantrekkelijke keuze dus voor elke koffiehoek, bedrijfs- en sportkantine, cateraar en horecaonderneming.

Compleet assortiment
Met het complete assortiment Retro-producten speel je optimaal in op de huidige vraag naar traditie, warmte en eenvoud en leg je tegelijkertijd de nadruk op smaak en kwaliteit. Een combinatie die gezien én geproefd mag worden!


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Anderen bestelden ook

€ 3,60/stuk
€ 21,95/doos à 2000 stuks
€ 7,85/doos à 2000 stuks