LOVLY®

Je verpakking als geschenk

Hou je ervan je klanten te verrassen met exclusieve en variërende geschenkverpakkingen? Met de unieke verpakkingslijn LOVLY® haal je dé trendsetter in huis voor het stijlvol, feestelijk en opvallend aankleden van al je luxegeschenken. Geef je cadeau-aankopen iets extra’s mee en maak van je verpakkingen een geschenk op zich!

LOVLY®
Lovly biedt een complete lijn van geschenkverpakkingen en decoraties in verschillende originele, stijlvolle dessins en kleuren.

De kleurrijke materialen zijn ideaal voor het verrassend inpakken en decoreren van de meest uiteenlopende producten en kunnen uitstekend met elkaar worden gecombineerd. Niet voor niets zeggen wij: “All you need is Lovly”.LOVLY®
LOVLY®

Herkenbaar en toch verrassend

De Lovly-stijlen zijn geïnspireerd op actuele, internationale trends in bijvoorbeeld mode, interieur, food en kunst en variëren van stoer, chic en ‘boho’ tot exotisch, vintage en gewaagd.

Regelmatig verschijnen er in het Lovly-concept frisse nieuwe stijlen en breiden we bestaande stijlen uit aan de hand van actuele trends en ontwikkelingen. Dit maakt van Lovly een eigentijdse verpakkingslijn met herkenbare en toch verrassende dessins waarmee je je klanten gegarandeerd in feeststemming je winkel ziet verlaten.Inspiratie voor alle gelegenheden

Het inspirerende Lovly-assortiment bestaat onder andere uit cadeaupapier, geschenkzakjes, cadeaudoosjes en draagtasjes in diverse stijlen en formaten, aangevuld met prachtige krullinten en etiketten voor alle gelegenheden. De veelzijdigheid van de stijlen en de diverse verpakkingen maken van Lovly de perfecte verpakkingslijn voor vele branches, zoals de modebranche, home & living, slijterijen, consumentenelektronica, doe-het-zelf, huishoudelijke artikelen, juweliers, drogisterijen en parfumerieën.


LOVLY®
LOVLY®
LOVLY®

Van cadeaupapier tot giftbox

Pak je geschenken in met een van de zes stijlen trendy, dubbelzijdig cadeaupapier.

Verpak kleine cadeaus vliegensvlug in zo’n handig lovly-geschenkzakje. Kies voor inpakgemak en een extra chique uitstraling uit de pop-upboxen met satijnen lint en de hoogglans vouwdozen met magneetsluiting. Alles is verkrijgbaar in verschillende formaten, uitvoeringen en kleuren. Uniek aan Lovly is dat de verpakkingen ook in kleine aantallen leverbaar zijn.En ook aan de afwerking is gedacht…

Je geschenken krijgen nóg meer waardering als je aandacht besteed aan de afwerking.

Maak je cadeauverpakkingen daarom compleet met onze mooie, gekleurde krullinten en een van de feestelijke etiketten. Eenmaal ingepakt geef je je klant zijn geschenken natuurlijk mee in een van de bijzondere, bijpassende Lovly-draagtassen.